Esdeveniments

SANT MAGÍ
When
Des del divendres 12 fins el divendres 19 d'agost
Where
Tarragona

Sant Magí torna a ser com era el 2019 i els tarragonins frisen per celebrar-ho! Surt al carrer i gaudeix de l'agenda repleta d'actes que s'han dissenyat com les cercaviles, les actuacions castelleres, vermuts, concerts en directe i molt especialment tots els actes relacionats amb l'aigua de Sant Magí.  

més informació
LA IMAGINADA
When
Des del divendres 12 fins el dilluns 15 d'agost
Where
Camp de Mart, Tarragona

Molts espectacles en directe, tallers, DJ’s, cercaviles, mercats i molt més t'esperen per gaudir d'aquest bonic parc situat als peus de les muralles romanes. Fes una passejada, descobreix aquesta festa popular i estigues a punt per totes les festes estiuenques que s'apropen.

més informació
NOMAD FESTIVAL
When
Des del divendres 12 fins el diumenge 21 d'agost
Where
L’Avellana Mas d’en Cabrer. Riudecols

Creativitat, gastronomia, Wine Xperience, circ, dansa, màgia, teatre i moltíssima música en viu t'esperen en aquest festival anyal. Passa una bona estona gaudint dels millors plans estiuencs a l'aire lliure. 

més informació
TRAVESSA D'ANDRÒMINES
When
Dilluns 15 d'agost a partir de les 10:00h
Where
Platja del Miracle, Tarragona

No et deixis perdre aquesta divertida tradició en la que els participants intentaran guanyar la cursa derrotant els seus contrincants. A més, al mateix temps tindrà lloc un concurs de fotografia de l'esdeveniment. Un dia per gaudir de la platja d'una manera molt diferent!

més informació
FESTES DE SANT ROC
When
Dimarts 16 d'agost
Where
Cós del Bou, Tarragona

Sant Roc és un dels dies més importants al calendari del carrer Cós del Bou, situat a la part alta. Els seus veïns saben com celebrar aquesta data i l'omplen d'activitats durant tot el dia com cercaviles, vermuts, música i festa fins la nit.

més informació